Training

Om op te vallen tussen honderden andere sollicitanten, moet je jezelf uniek en eenduidig kunnen presenteren. Ik help je met het ontdekken van jouw unieke kernwaarden, deze vertalen we samen naar een duidelijk herkenbaar “merk” en jouw persoonlijke huisstijl. Aan het eind van deze dag weet jij wat jouw sterktes zijn en beschik je over een profielfoto, cv, LinkedIn profiel en sollicitatiebrief in jouw persoonlijke huisstijl!

Hoe ZIET DE DAG ER UIT?

  • Voorafgaand aan ons traject vraag ik je om een intakeformulier in te vullen en online een persoonlijkheidstest uit te voeren. Op die manier heb ik vast wat achtergrondinformatie voor ons gesprek!
  • Stap 1: we spreken af bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Met een kopje koffie (of thee) erbij bepalen we samen wat jouw onderscheidende merkwaarden zijn, waar je naar toe wilt en hoe we dit gaan bereiken. Ik maak een aantal foto’s van je voor een goede profielfoto en adviseer je hierbij over je kledingkeuze en kleuraccenten.
  • Stap 2: ik ga aan de slag met de eerste opzet voor je cv en jij zelf met het schrijven van een sterke sollicitatiebrief, uiteraard help ik je hier mee op weg. Na afloop kijken we samen naar beide documenten om een definitieve versie op te stellen en geef ik je nog wat tips voor toekomstige brieven en het aanpassen van je cv op verschillende sollicitaties.
  • Stap 3: tot slot bekijken we samen je LinkedIn profiel en optimaliseren deze in lijn met je cv. Als je het prettig vindt, kunnen we ook nog oefenen voor een sollicitatiegesprek, je hebt nu tenslotte je eigen “merkwaarden” en toegevoegde waarde goed op een rijtje! Uiteraard sta ik ook na deze dag nog tot je beschikking om je te ondersteunen met je persoonlijke merk.

Tarief

De kosten van de 1-op-1 training bedragen € 750,- incl. BTW. Hierbij is de totale set aan communicatie-uitingen (cv, brief, LinkedIn) t.w.v. € 400,- inbegrepen. Andere wensen? Ik kan ook een offerte op maat maken voor je, neem hiervoor gerust contact met me op!