Over mij

Ik ben Paulien van Bunnik-Lodder, oprichter en eigenaar van WERK aan jouw MERK, aangenaam! In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf CV Atelier, waarmee ik inmiddels ruim 500 persoonlijke en unieke cv’s heb ontworpen. Ik geef daarnaast workshops in het ontwerpen van cv’s en ik optimaliseer LinkedIn-profielen en sollicitatiebrieven.

De volgende logische stap voor mij was het oprichten van WERK aan jouw MERK in 2017. Hierbij komt mijn uitgebreide ervaring in het optimaliseren van communicatie-uitingen van pas! Wat het echter voor mij nóg leuker maakt is het gedeelte persoonlijke coaching in Personal Branding. Ik weet als geen ander waarmee je op kan vallen in de massa, en hoe je kort maar krachtig jouw sterktes kan identificeren en presenteren. Dat maakt mijn werk zo leuk; ik kan creatief aan de slag én jou aan je droombaan helpen, twee vliegen in één klap!

Ik bied een volledige training Personal Branding aan in één dag, zodat jij direct kunt gaan solliciteren. Ben je benieuwd wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op!

Meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring? Deze vind je op mijn LinkedIn pagina.